Kolföreningar i vardagen

Syfte:Att upphetta livsmedel med en brännare för att undersöka hur livsmedel påverkas.

Hypotes:

Material:En 3 fot,brännare och mat

Utförande:Sätter på en brännare och håller pannbiffe över brännaren med en tång.

Resultat:

Slutsats:Allt som innehåller kol blir svart/bränt.Men de  livsmedel som om innehåller vätska börjar koka, och vissa börjar smälta som ost och socker.

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Sanna Sender
    Sep 13, 2011 @ 12:16:22

    Ok Evelina! Fin resultattabell. Jag hade gärna sett lite utförligare slutsats. Varför blir det svart? Varför börjar det koka i vissa livsmedel? Varför fräser det i vissa livsmedel? Och så vidare.

    Svara

  2. almarangstrom
    Okt 03, 2011 @ 07:10:21

    Bra skrivet, dock saknar du hypotes och stavade fel på ”äpple”.

    Svara

  3. EmmyK
    Okt 03, 2011 @ 07:14:53

    Lite kort utförande? Resultatet var bra. Slutsatsen behöver nog utvecklas lite mer men det var en rätt så bra ”sammanfattning” av vad som händer.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: